divendres, 19 de juny del 2015

Gràcies per tot !!!

Hola Famílies:

El Claustre de l'Escola Pere Torrent vol agrair a l'Equip Directiu sortint tota la seva tasca i feina ben feta durant aquests darrers anys per dur a bon port tota la Comunitat del Pere Torrent.


Des d'aquestes línies us volem donar les gràcies per tots els nous projectes i el seguiment d'altres que heu dut a terme amb les dificultats i alegries que aquests us han donat.

A més, donat que els comiats no acaben aquí, també volem donar les gràcies a:

- El Jordi, mestre de música, el qual tantes i tantes hores de música, festivals de danses, cançons d'entrada i sortida a l'escola i finals de cursos ha gaudit a la nostra escola.

- La Cristina, tutora de Primària, la qual ha acompanyat a molts grups de la nostra escola al llarg de la Primària i ha representat l'especialitat d'anglès.

- L'Eduard, mestre d'Educació Especial, el qual ha ajudat a tots els nens que han tingut alguna necessitat educativa especial.

- El Josep, tutor de primària, el qual ha dut un gran nombre d'alumnes de cicle superior cap a l'institut, tot i que també ens va fer música en alguna època. A més, ha coordinat durant els darrers anys tot el projecte Rossinyol.

- La Meri i la Laura, les quals han estat la directora i la Cap d'Estudis durant aquests últims anys.

A tots ells, els hi diem que tinguin molta sort en les seves noves etapes que ara ben aviat començaran i que esperem que ho gaudeixin al màxim. GRÀCIES en nom de tots/-es.

I com sempre diem:

"SOM I SEREM PERE TORRENT"

Finalment, encoratjar al nou Equip Directiu entrant a fer seguir caminant la nostra escola. Enhorabona Tere, Anna i Maria!!!

Fins aviat,
La Comi TAC !!! 

P.D: Aquí us deixem les portes ben obertes perquè sempre que vulgueu pugueu tornar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada